Aanleg Schuttingen

Aanleg Schuttingen

Het wonen op texel wordt nog aangenamer wanneer u een mooie schutting of tuinafscheiding laat plaatsen. Een schutting dient in de eerste plaats voor privacy. Het zorgt ervoor dat u kunt genieten van meer privacy in uw tuin. Een schutting plaatsen kunnen wij voor u regelen!


Er zijn allerlei manieren waarop u invulling kunt geven aan een tuinafscheiding door een schutting. Een moderne composiet schutting, een houten schutting, hout-beton schutting, kunstofschutting, betongaasrasters of gaat u voor een schutting van beton?


Welke soort schutting het meest geschikt is voor uw woning in op texel hangt van diverse factoren af. Houdt u van een zo natuurlijk mogelijke tuin, dan is een houten schutting een goed idee. Wilt u zo min mogelijk onderhoud, dan kiest u beter voor een composiet kunstof of beton schutting. Een composiet schutting lijkt overigens heel veel op hout. Een betonnen schutting is ook erg onderhoudsvrij. Ook het plaatsen van een betongaasraster is een optie. Dit raster kunt u mooi laten begroeien met klimop.